zondag, januari 21, 2018

Gulpener Bock

Na de zomer staat het robijnrode Gulpener HerfstBock prominent op onze brouwersagenda. Na de zomer – als de herfst in Limburg kleurrijk haar intrede doet – staat het robijnrode Gulpener HerfstBock prominent op onze brouwersagenda.

Dit zwaar en donker moutbier bereikt in de herfst, na een lange periode van rijping, zijn vol volaromatische smaak. Deze mout wordt behandeld onder een hogere temperatuur dan mout voor andere bieren. Hierdoor krijgt Gulpener HerfstBock (6,5% alc.) de kenmerkende volle en aangenaam moutige smaak. Onze brouwers pasteuriseren Gulpener HerfstBock niet waardoor de smaak en ‘de geur van de herfst’ volledig behouden blijft.

Over de Brouwerij
De Gulpener Bierbrouwerij: een bewuste keuze voor duurzaamheid, smaak en topkwaliteit. In juni 2001 publiceerden wij ons Ambitiestatement "Verbond met de Natuur". Daarin geven wij als werknemers van de Gulpener Bierbrouwerij aan dat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een leidend beginsel is voor het handelen van onze brouwerij met als doelstelling de lekkerste bieren te brouwen. De Gulpener Bierbrouwerij is in Nederland "de grootste van de kleine brouwerijen" met een traditie die terug gaat tot 1825. Als familiale onderneming opereren wij in een markt die verder gedomineerd wordt door enkele grote concerns. Onze bieren vinden via de meeste Nederlandse supermarkten, slijterijen en meer dan 1200 horeca-bedrijven hun weg naar de consument. Van de Waddenzee tot het Drielandenpunt in Vaals.

Additional Info

  • Bockbieren: Gulpener Bierbrouwerij
  • Stamwortgehalte: onbekend
  • Plaats: Gulpen
  • Land: Nederland
  • Gebrouwen sinds: onbekend
  • Drinktemperatuur: 8 – 10°C
  • Biersoort: Bockbier
  • Alcoholpercentage: 6,5 %

Lentebock Festival

Lentebock Festival

De Leckere

Lecker anders

Bockbier Proeverij

Bockbierproeverij

Reserveer nu voor de proeverij! 
Meer info

Strippenkaart

Strippenkaart

Voorkom een rij met koop van te voren een strippenkaart!
Meer info

Facebook

Bockbierfestival op Facebook
Word nu lid van onze Facebook!

Gulpener

Gulpener

Brouwerij Het Licht

Brouwerij het Licht

Café Ledig ErfBert's BierhuisLouis HartlooperEetcafe de PoortKALIPSO

 Bockbier Festival een festival vol energie!